• CARCROSS - VICTÒRIA PER JOAN SALICHS (LABASE SX01)
  • JÚNIOR CARCROSS - VICTÒRIA DE VÍCTOR VICENTE (YACARCROSS YACAR CROSS)
  • TURISMES DIVISIÓ I VICTÒRIA DE JOAN SERRAT (PEUGEOT 205)
  • TURISME DIVISIÓ II VICTÒRIA D’AITOR ALSINA (PEUGEUT 106 XSI)

El cap de setmana passat i organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el Circuit Parc de la Serra, a Mollerussa, el XXXIIè premi Ara Lleida d’Autocròs, puntuable pel Campionat d’Espanya i pels Campionats de Catalunya de l’especialitat.

Amb un dia assolellat i calorós va començar la prova, que després de les diferents mànigues classificatòries i de les finals, les classificacions per divisions pel que fa als Campionats i Copes de Catalunya van ser les següents:

En Turismes, a la Divisió I, la victòria va ser per Joan Serrat (Peugeot 205).

A la Divisió II el guanyador va ser per Aitor Alsina (Peugeot 106 XSi), en segona posició va quedar en Joan Salichs (Volkswagen Golf GTI), i la tercera posició la va ocupar la Mireia Cànovas (Opel Astra GSI 16v).

Pel que respecta als Car Cross, Campionat de Catalunya, i després de les diferents classificatòries i la final, a la categoria de Car Cross, la classificació al Campionat de Catalunya la va encapçalar  Joan Salichs (Labase SX01), segon va ser Quim Gonzàlez (Speedcar Wonder) i tercera Ares Lahoz (Speedcar Wonder).

En Car Cross Júnior el podi del Campionat de Catalunya va quedar configurat en primera posició per Víctor Vicente (Yacarcross Yacar Cross); en segon lloc en Aleix Costa (Labase SX01) i en tercera posició Jordi Fortuny (MV Racing PRO SP2).

Imatge: Edgar Racevideos