• Jordi Pitarch-Juan M. Segovia (Volkswagen golf GTI MK2) van guanyar en Regularitat Sport
  • Manel Cabré-Francesc Bardina (Volkswagen Kafer 1303) guanyadors a Regularitat

El passat dissabte a la localitat de Riudecanyes i organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, es va disputar el 4rt Ral·lisprint Riudecanyes Escornalbou, puntuable pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt i el 46è Volant Racc.

Amb 33 vehicles autoritzats a prendre la sortida i amb un dia assolellat, va començar el ral·lisprint que constava d’un sol tram  a cinc passades, tres en sentit  Vilanova d’Escornalbou que tenia una llargària de 6,930 km i dues en sentit Riudecanyes amb una llargària de 7,010 km que sumaven un total de  67,68 km dels quals 34,81 km eren cronometrats.

Ja des del primer tram Pañella-Pérez van deixar veure les seves intencions de guanyar la prova, guanyant aquest i també la resta de trams sense donar opció a la resta de participants.

En velocitat i guanyadors absoluts del ral·lisprint va ser el tàndem format per Sergi Pañella – Carmen M. Pérez (Skoda Fabia Rally 2), la segona posició va ser per Sergi Pérez-Oscar Barrera (Peugeot 208 Rally4), i tercers van quedar la parella formada per David Espasa-Etna Espasa  (Porsche GT3).

Dins de velocitat, els guanyadors per classes van ser, a la classe 1, victòria per Aleix Collados-Oscar Sanglas (Peugetos 106), a la classe 2, triomf per Oscar López-Minerva Salas (Renault Clio Sport) i a la classe 3, el gunaydor absolut del ral·lisprint, Sergi Pañella – Carmen M. Pérez (Skoda Fabia Rally 2).

A l’apartat de Regularitat Sport la victòria va ser per Jordi Pitarch – Juan M. Segovia (Volkswagen Golf GTI MK2), en segona posició van quedar Víctor M. Salagaray – Víctor M. Salagaray (Volkswagen Golf GTI MK1) i tercers la dupla formada per Joaquim Rubio – Ramon Escuert (Ford Sierra Cosworth).

A la Categoria de Regularitat el triomf va ser per Manel Cabré – Francesc Bardina (Volkswagen Kafer 1303), segons van ser Albert Badia – Sergi Reula (BMW 325i) i el tercer lloc va ser per Miquel Durán – Jordi Ibarra (Renault 5 Alpine).

Pel que respecta al Volanc RACC, victòria per Jordi San Andrés – Blas C. Cabrero (Peugeot 208 1.2 Puretech), segons Kilian Santana – Isaac Pujol (Opel corsa 1.2) i tercera posició per Gerard Comella – Jaume Garcia (Opel Corsa 1.2).

Imatge: Todomotor66 PhotoSport