Actualitat - 06/03/2017
  • La cursa la va guanyar l’andorrà Ramon Plaus, al volant d’un Speed Car, després de ser el més ràpid en la segona de la mànegues de carrera.
  • Kike Perelló es va imposar entre els Turismes, mentre que Gerard de la Casa, ja amb el títol de la categoria, va ser tercer amb un Ibiza Kit Car.

Darrera cita de la temporada del campionat de Catalunya de Muntanya amb la disputa de la Pujada a Sant Feliu de Codines. La prova, que arribava a la seva edició número 44, va aplegar un important nombre de públic al llarg del recorregut, constava de tres mànegues d’entrenaments cronometrats i dues curses sobre un tram de 4,5 quilòmetres.

Ramon Plaus, que havia aconseguit ser el més ràpid en la tercera mànega d’entrenaments amb el seu Speed Car, va continuar la seva progressió en les dues curses, marcant el millor temps en la segona. Un temps que li va servir per endur-se el triomf a Sant Feliu.

Francesc Munné, amb un Demon Car, necessitava puntuar a Sant Feliu de Codines per endur-se el títol. Després de ser el més ràpid en les dues primeres mànegues d’entrenaments va aconseguir el millor temps en la primera mànega de cursa. En la segona es va veure superat per Plaus per tres dècimes. Al final, un segon lloc que valia el títol per a un Francesc Munné, satisfet amb la temporada realitzada.

El tercer calaix del podi va ser per a Eudald Carbonell, al volant d’un BRC. Carbonell va fer el seu millor temps en la segona mànega de cursa però va acabar a 6,6 segons del guanyador.

El millor classificat en la Categoria de Turismes va ser Kike Perelló, cinquè en la general de la jornada, amb un Ford Fiesta Proto, que va ser el més ràpid de la seva categoria després d’una bona segona mànega de cursa.

El segon lloc entre els Turismes va ser per a Joan Salvans, amb un BMW M3, a menys de dos segons del guanyador de la seva categoria.

Gerard de la Casa, que competia amb un Seat Ibiza Kit Car, ja s’havia adjudicat el títol de la categoria en la darrera cursa. A Sant Feliu de Codines va ser tercer, a set dècimes de Salvans, ocupant la setena posició de la general.

Pel que fa a la Regularitat en Muntanya, el guanyador en Regularitat Super-Sport va ser Joan Argemí, amb un Alpine A310 .

En la Regularitat Sport, el triomf va ser per a Manuel Fernández, amb un Volkswagen Golf GTI. En segon lloc es va classificar Pedro Peña, amb un Porsche 944 Turbo, mentre que Mónica Martínez, amb un Porsche 911 Turbo, va ocupar la tercera posició.

Per classes, Raul Ramírez, va guanyar la classe 2 amb un Peugeot 106 . Ramon Vila, conduint un Ford Escort Cosworth, va assolir la victòria en la classe 4. Jonatan Girón, amb un Renault Clio Cup 3 , va ser el millor entre els participants de la classe 6 i Gerard de la Casa, amb un Seat Ibiza Kit Car va ser el primer classificat de la classe 7. Joan Salvans va ser el més ràpid de la classe 8, amb un BMW M3 E36. Lluc Rubio es va adjudicar la 11, amb el seu Porsche 997 GT3 . La classe 12 va ser per a Jaime José Hernández al volant d’un Peugeot 106 S2 , mentre que la 13 va ser per a Antoni Arrufat amb un Seat Leon MK II. La 14 va ser per a Kike Perelló i el seu Ford Fiesta Proto. Ramon Plaus es va adjudicar la 16 amb un Speed Car H16 . Eduard Andueza es va imposar en la classe 17, amb un Citroën AX. Daniel Correa es va adjudicar la classe 18 amb un Volkswagen Golf Golf GTI. Carles Palou, amb un Ford Sierra Cosworth, va guanyar en la classe 19.