• Jordi Enjuanes (Van Diemen RF95) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces
  • Jordi Vilardell (Demon Car R32 EVO) va vèncer a CM Promoció
  • Victòria en Regularitat Sport per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Josep M. Martí (Seat 131)

El passat diumenge dia 22 de setembre es va celebrar a la localitat de Gironella la XXXV Pujada a Gironella Casserres, prova organitzada per l’Escuderia Gironella i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 63 vehicles inscrits i un asfalt mullat a causa de les pluges intermitents, va començar la prova prevista a tres pujades d’entrenaments i dues de carrera a la carretera BV-4132-z entre les localitats de Gironella i Casserres amb una llargària de 6,040 km i un desnivell de 70 metres.

Després de disputar-se les corresponents mànigues d’entrenaments i de carrera, victòria final per Jordi Vilardell (Demon Car R32 Evo), segona posició per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 CUP) i tercer lloc per Edgar Montellà (Speedcar GT-R EVO).

Entre els CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Jordi Enjuanes (Van Diemen RF95), seguit per Felipe Brandao (Silver Car S2F), i per Josep M. Guitart (Demon Car R2).

A CM Promoció, victòria per Jordi Vilardell (Demon Car R32 Evo) que, a més, va ser el primer entre els monoplaces, la segona posició va ser per Edgar Montellà (Speedcar GT-R EVO), i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 CUP), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició per Félix Jurado (Mitsubishi Lancer Evo VII).

A l’apartat de Regularitat, en Regularitat Sport, va guanyar Jordi Pitarch (Volkswagen golf GTI MK2), segon lloc per Josep Garcia (Porsche 911 SC) i tercera posició per Sergi Reula (Renault Clio 1.8 16v).

En Regularitat, victòria per Josep M. Martí (Seat 131E), seguit al segon lloc per Ramon Martí (BMW 320i) i Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66 PhotoSport