• Joan Gil (Speedcar GTR Evo) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces
  • Jordi Vilardell (Demon Car R32 EVO) va vèncer a CM Promoció
  • Victòria en Regularitat Sport per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

El passat diumenge dia 8 es va celebrar a Alp la XIII Pujada a Alp, prova estrella del cap de setmana del Festival Motorsport Alp 2500 organitzat per Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 68 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar la prova prevista a tres pujades d’entrenaments i dues de carrera a la carretera GI-400 entre Alp i la Masella amb una llargària de 6,038 km i un desnivell de 417 metres.

Després de disputar-se les corresponents mànigues d’entrenaments i de carrera, victòria per Jordi Vilardell (Demon Car R32 Evo), segona posició per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 CUP) i tercer Edgar Montellà (Speedcar GT-R EVO).

A l’apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Speedcar GT-R Evo) seguit per Christian Sifres (Silver Car S3), i per Felipe Brandao (Silver Car S3F) en tercera posició.

A CM Promoció, victòria per Jordi Vilardell (Demon Car R32 Evo), la segona posició va ser per Edgar Montellà (Speedcar GT-R EVO), i Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 CUP), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició per Marc Riera (BMW M3 E46).

A l’apartat de Regularitat Sport, va guanyar Jordi Pitarch (Volkswagen golf GTI MK2), segon lloc per Josep Garcia (Porsche 911 ) i tercera posició per Aleix Brunet (Seat Ibiza GLX 1.5)

En Regularitat victòria per Ramon Martí (BMW 320i), seguit al segon lloc per Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v) i Jose M. Martí (Seat 131E) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66 PhotoSport