• Joan Gil (Demon Car) guanya a CM+ i Monoplaces
  • Jordi Gaig (Porsche 991 GT3 CUP) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v)

Dissabte passat es va celebrar la 51 Pujada a Sant Feliu de Codines, organitzada per l’Escuderia Vall del Tenes-Sant Feliu de Codines i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 57 vehicles inscrits va començar la prova prevista a dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BP-1432, amb una llargària de 4,40 km i un desnivell de 170 metres.

A les mànigues d’entrenaments no hi havia un clar favorit entre els monoplaces, on Edgar Montellà (Speed Car GTR EVO) s’adjudicava la primera i Jordi Vilardell  la segona, però no a les dues de cursa, on Jordi Vilardell guanyava a les dues. Als turismes Jordi Gaig no va donar opció, dominant la prova i guanyant les dues mànigues d’entrenaments i les dues de cursa.

Entre els CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Demon Car), seguit de Felipe Brandao (Silver Car S2F).

Pel que respecta a CM Promoció el triomf, i guanyador absolut de la prova, va ser per Jordi Vilardell (Demon Car R 32 EVO), seguit d’Edgar Montellà (Speed Car GTR EVO) i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 CUP), seguit en segon lloc per Joan Salvans (Porsche 997 GT3 CUP) i la tercera posició va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta).

A l'apartat de Regularitat, a Regularitat Sport i després de les cinc pujades de cursa, victòria per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Josep García (Porsche 911 SC) i tercera posició per Joaquim Guillamet (Seat 127).

En Regularitat victòria per Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v), seguit al segon lloc per Joan Argemí (Seat 127) i Josep M. Martí (Seat 131) al tercer lloc.

Dins la Challenge Lluís Costa el vencedor va ser en Jordi Caralt (Citroen Saxo).

Imatge: Todomotor66 PhotoSport