• Jordi Vilardell (Demon Car R 32 EVO) guanya a CM Promoció
  • Gerard de la Casa (Ford Fiesta) primer entre els Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v)

Dissabte passat es va celebrar la XIII Pujada a Sta. Maria de Vilalba-Ullastrell, organitzada per +Gas Factory Marc Gené i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 76 vehicles inscrits i un dia molt ennuvolat i plujós va començar la prova prevista a tres mànigues d’entrenaments, de les quals només se'n van celebrar dues,  i dues de cursa a la carretera BV-1202, amb una llargària de 3,530 km i un desnivell de 269 metres.

Ja des de  les mànigues d’entrenaments Jordi Vilardell (Demon Car R 32 EVO) imposava el seu ritme  fent el millor registre a totes dues. Mentre que Gerard de la Casa (Ford Fiesta) feia el mateix a l’apartat dels turismes.

A les dues mànigues de cursa Jordi Vilardell tornava a guanyar les dues pujades el que li donava la victòria absoluta a la cursa.

Així doncs, dins els CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (SpeedCar GTR EVO), seguit de Felipe Brandao (Silver Car S2F), i de Cipriano Ramírez (Demon Car CM 1000) en tercera posició.

Pel que respecta als CM Promoció el triomf va ser per Jordi Vilardell (Demon Car R 32 EVO), seguit d’Edgar Montellà (SpeedCar GTR Evo) i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes, victòria per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), seguit en segon lloc per Xavier de la Vega (Seat León SuperCopa MK2) i la tercera posició va ser per Jordi Caralt (Citroen Saxo).

A l'apartat de Regularitat, a Regularitat Sport i després de les quatre pujades de cursa, victòria per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Josep Garcia (Porsche 911 SC) i tercera posició per Jordi González (Peugeot 205 Rallye).

En Regularitat victòria per Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v), seguit al segon lloc de Ramon Martí (BMW 320i i Josep Saltó (Morris Mini) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66 Photosport