• Jordi Vilardell (Demon Car) va guanyar entre els CM Promoció
  • Joan Salvans (Porsche 997 GT3 CUP) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

Ahir diumenge es va celebrar a localitat de Les Masies de Voltregà la XIX Pujada a La Trona, organitzada per V-line Org. i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 69 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar la prova prevista a dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BV-4608 amb una llargària de 5.744 quilòmetres i un desnivell de 234 metres.

Ja des de les primeres mànigues d’entrenaments hi havia un clar favorit entre els turismes, no com en els monoplaces, que s’anaven alternant en les primeres posicions.

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Felipe Brandao (Silver Car S2F), seguit per Francesc Olivé (Demon Car).

Pel que respecta a CM Promoció el triomf va ser per Jordi Vilardell (Demon Car), seguit d’Eudald Carbonell (Dèmon Car CM R2) i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes la victòria va ser per Joan Salvans (Porsche 997 GT3 CUP), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició va ser per Enrique Perelló (Porsche 911 GT3).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les quatre mànigues, clara victòria per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Lluís Coma-Cros (Porsche 930) i tercera posició per Josep Garcia (Porsche 911 SC).

En Regularitat victòria per Ramon Martí (BMW 320i), en segona posició Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v) i Josep M. Martí (Seat 131) al tercer lloc.

Propera prova serà la 51ena. Pujada a Sant Feliu de Codines el dia vuit de juny.

Imatge: Todomotor66 PhotoSport