Actualitat - 15/07/2024

El passat dissabte, amb seu a la localitat de Santa Margarida i Els Monjos i organitzat per l’Escuderia TRAM Sport, es va disputar el 2n Eslàlom Els Monjos, prova del Campionat de Catalunya d’Eslàlom que puntuava en totes les seves categories.

Amb 28 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar la prova programada a dues mànigues d’entrenaments i 3 de classificació que es van celebrar en un circuit urbà a Santa Margarida i Els Monjos, d'una longitud de 350 metres i una amplada d’entre 5 metres.

Amb un dia ennuvolat en el qual va acabar sortint el sol i després de disputar-se les cinc mànigues, la classificació per classes va ser la següent:

• CAR CROSS, primera posició per Jordi Pujol (Speed Car Extrem).
  • CLASSE 1, primera posició per Ivan Cornadó (Citroen Saxo), segon Julían Rey (RenaulT Megane Coupé) i tercer Ricard Montseny (Renault 18 GTS).
  • CLASSE 2, primera posició per Eric Banus (BMW 330D), segon Joel Uroz (BMW 316) i tercer Josep Serra (Audi A1).
  • CLASSE 3, primera posició per Marc Què (Peugeot 205 Rallye), segon Angel Bonavida (Ford focus) i tercer Eduard Ferran (Ford Focus).
  • CLASSE 4, primera posició per Xavier Castelló (Volkswagen Golf GTI), segon Mario Jiménez (Peugeot 205 GTI) i tercer Enric Albareda (Peugeot 206).
  • CLASSE 5, primera posició per Marc Barcons (Seat Ibiza TDI).
  • CLASSE 6, primera posició per Gerard Gibert (BMW E30) i segon Rafael Esplugas (Ford Sierra RS Coswoth).
  • CLASSE 7, primera posició per Luis López (Subaru Impreza WRX STI), segon Guillem Serna (Subaru Impreza STI).

A destacar l'inici de la Slalom School a la prova.

La pròxima prova serà l'Eslàlom d'Albinyana el proper dia 4 d'agost.

Imatge: Todomotor66 PhotoSport