Actualitat - 16/09/2024

• José L. Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i E30) guanyadors de la Regularitat Sport
  • Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) guanyen a Regularitat

El passat dissabte, amb seu a Les Masies de Voltregà i organitzat per V-Line Org., es va disputar el 3er Rally Les Masies de Voltregà, puntuable pel Campionat de Catalunya Ral·lis, que a més, també puntuava pels Campionats de Catalunya de Regularitat i de Regularitat Sport i la Challenge Michelin.

Amb 76 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de sis trams a doble passada, La vola-St. Pere (8,523 km), Oristà (7,269 km), Fontfreda (8,640 km), Trona (10,216 km), Costa dels Gats (7,625 km) i Prats-Olost (9,844 km) que hi sumaven un total de 395,90 km, dels quals 104,53 km eren cronometrats.

Amb un dia assolellat i les cunetes plenes d’aficionats, es van començar a disputar els trams on ja des del primer moment Salvans-Mompió (Porsche 997 GT3) van marcar el ritme de la prova guanyant vuit dels dotze trams, dos trams van ser per Forner-Coronado (Skoda Fabia RS EVO) i un tram per Orriols-Moreno (Skoda Fabria Rally 2 EVO) i per Genescà-Auge (Skoda Fabia RS).

Al Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Joan Salvans-Marçal Mompió (Porsche 997 GT3), la segona posició va ser per Antonio Forné-Àxel Coronado (Skoda Fabia RS EVO), i tercers van quedar la parella formada per Albert Orriols-Xavier Moreno (Skoda Fabia Rally 2 EVO).

Pel que fa a la Regularitat Sport, els guanyadors van ser la dupla formada per José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i E30), seguits a la segona posició per Aureli Hernàndez-Jordi Serra (Renault 5 GT Turbo) i tercers classificats Jordi Auret-Gil Tarabal (Renault 5 GT Turbo).

Mentre que a Regularitat els guanyadors van ser la parella formada per Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Carles Simon-Ramon Ferrés  (BMW 325i E30) i en tercera posició Josep Cutrina-Albert Forcada (Renault 5 GT Turbo 2).

Xavier Domènech-Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT·RS) guanyaven a la Challenge Michelin.

Imatge: Todomotor66 PhotoSport