Actualitat - 10/06/2024

• Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport
  • Dario J. García-Pascual Sánchez (BMW 325i E30) guanyadors en Regularitat

El passat divendres i dissabte, amb seu a les ciutats de Reus i Salou, i organitzat pel Racc i l’Escuderia Baix Camp, es va disputar el 8è Rally Catalunya Costa-Daurada Legend, prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Vehicles Històrics, pel Campionat de Catalunya de Regularitat Sport, pel Campionat de Catalunya de Regularitat i pel Campeonato de España de Rallyes de Velocidad  y regularidad para Vehículos Históricos.

Amb 109 vehicles inscrits va començar el ral·li que constava de cinc trams a doble passada, amb un total de 445,9 km dels quals 106,56 km eren trams cronometrats.

El recorregut d’aquesta edició van ser pels ja mítics trams de La Mussara, Farena, La Teixeta, El Lloar-Bellmunt i Falset-Porrera amb una llarga tradició mundialista i més que coneguts per tots els aficionats i pilots.

El guanyador absolut del ral·li va ser l’equip format per Manuel Muniente-Diego Rodríguez (BMW M3 E36).

En els Campionats de Catalunya, a l’apartat de velocitat el guanyador va ser la parella formada per Joan Riberas-Álvaro Menéndez (Porsche 911 SC), la segona posició va ser per Jordi Ventura-Josep Autet (Ford Sierra Cosworth), i tercers van quedar la parella formada per Salvador Canals-Albert Roger (BMW 325i E30).

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Ramon Dalmau-Antoni Moragas (Ford Escort RS 2000 MKII) i tercers classificats Enric Pifarré-Vicent Vasseur (Porsche 911 SC).

A l’apartat Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Dario J. Garcia-Pascual Sánchez (BMW 325i E30), seguits a la segona posició per Antonio Verdaguer-Antoni Grau (Porsche 944 Turbo) i en tercera posició Carles Miró- Ivan Matavacas (Porsche 911 SC).