• X. Valverde-J. Vilatarsana guanyadors (Suzuki Vitara JLX) a Regularitat
  • A. Guillem-G. De Corral (Can Am Maverick) primers a SBS
  • X .Bromsoms-G .Bellver (Volkswagen Golf GTI 16V) primers al Ral·lisprint
  • J. Cucharrera-P. De las Heras (Can Am Maverick X3) guanyadors a SBS-2

El passat dissabte, amb seu a la localitat d’Artés i organitzat pel Motor Club Sabadell, es va disputar el 1r Ral·li Vila d’Artés, tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport de Terra, Copa de Catalunya Side by Side de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i  l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, la Challenge Rallycracks i el Volant RACC.

Amb 44 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories i un dia molt calorós, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada amb un total de 119,08 km dels quals 69,27 eren cronometrats i, pel que respecta al Ral·lisprint, la prova constava de 3 trams amb un total de 35,13 kms cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat, Gil Membrado-Pablo Sánchez (Citroën C3)  van imposar un fort ritme guanyant 5 dels sis trams i Marc Comas-Carla Salvat (Skoda Fabia R5) van guanyar un tram.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Gil Membrado-Pablo Sànchez, la segona posició va ser per Marc Comas-Carla Salvat i tercers van quedar la parella formada per Pere E. Rovira-Marc Què (Ford Focus 1.6 16v).

A l’apartat de Regularitat, a Regularitat Sport, els guanyadors van ser Xavier Ribas-Gil Tarabal (Seat ibiza GLX 1.5) i a Regularitat, els primers classificats va ser la parella formada per Francesc X. Valverde-Joaquim Vilatarsana (Suzuki Vitara JLX) i segons Josep Molina-Marc Pedrals (Suzuki vitara HT).

A l’apartat del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, els guanyadors van ser la parella formada per Miquel Bronsoms-Gerard Bellver  (Volkswagen Gol GTI 16v).

Quant a la Copa de Catalunya de Vehicles Side by side, victòria per Adrià Guillem-Gerard De Corral (Can Am Maverick). A l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesus Cucharrera-Pau de las Heras (Can Am Maverick X3), seguits a la segona posició per Joan Lascorz-Pau Palma (Can-Am Maverick) i al tercer lloc Andreu Cachafeiro-Moises Ponce (Can-Am Maverick X3).

A la Challenge Rallycracks victòria per Pere E. Rovira-Marc Què (Ford Focus 1.6 16v) i al Volant RACC, primera posició per Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Peugeot 208 1.2 Puretech).

Imatge: Photosport Media